Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2021

ΝΙΚΗ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Εικόνα
  Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες ύστερα από 8 μήνες για την ΑΕΛ, που επιβλήθηκε με 1-0 το Παναιτωλικού στην24η αγωνιστική και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει των πλέι άουτ. Ταυτόχρονα, οι «βυσσινί» ξανασημείωσαν νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από 16 αγωνιστικές, καθώς η προηγούμενη ήταν στα Γιάννενα, στον πρώτο γύρο. Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά, όμως ο Παναιτωλικός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, όταν από γύρισμα του Ντάλσιο ο Ταχάρ προσπάθησε με τακουνάκι να παραβιάσει την εστία της ΑΕΛ, αλλά ο Νάγκι μπλόκαρε. Στο 37΄ η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα με ένα υπέροχο τέρμα του πρώτου σκόρερ της, Δημήτρη Πινακά. Ο Μπεν Χατίρα τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ακούνια, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Πινακά, που με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0. Στο 63΄ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, όταν από πολύ γρήγορη αντεπίθεση ο Νικολιάς γύρισε προς τον Ακούνια, ο οποίος δεν πρόλαβε για εκατοστά να σπρώξει τη μπάλα προς την εστία του Μελίσσα. Στο 71΄ ο Καρέλης βρήκε χώρο για

ΛΑΡΙΣΑ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Εικόνα
  Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ένας άντρας ντελιβεράς κατά την ώρα εργασίας του σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Φαρσάλων στο ύψος της Θεοφράστου.  Συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη μετά από την σύγκρουση ενός ΙΧ αυτοκινήτου με το μηχανάκι του άτυχου εργαζόμενου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.  Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια προχώρησε σε διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας το οποίο εφημέρευε.  Με το σημερινό τροχαίο δυστυχώς αυξάνεται κι άλλο η λίστα των ατυχημάτων στα οποία ενεπλάκησαν Λαρισαίοι ντελιβεράδες εν ώρα εργασίας.

KΑΤΑΔΙΩΞΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ RAPER

Εικόνα
Το βράδυ  της Πέμπτης υπήρξε μία καταδίωξη κατά του Έλληνα ράπερ Mad Clip . Ο λόγος της καταδίωξης αυτής σύμφωνα με τον ίδιο και το αστυνομικό τμήμα στο όποιο οδηγήθηκε αμέσως μετά την σύλληψή του είναι η υπερβολική ταχύτητα η οποία έτρεχε και μετά από σήμα ενός περιπολικού το οποίο έκανε μπλόκο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας ο γνωστός τραγουδιστής δεν σταμάτησε στο σήμα του αστυνομικού αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει αλλά στάθηκε άτυχος καθώς μετά την έξοδο του από την εθνική οδό στην βιομηχανική περιοχή του Ταύρου ήταν ένα άλλο μπλόκο της αστυνομίας όπου και τελικά σταμάτησε .  Το γεγονός αυτό πήρε μεγάλη έκταση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να δημιουργούν παραπληροφόρηση για να κινήσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών τους και των ακροατών τους .