ΛΑΡΙΣΑ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

 Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ένας άντρας ντελιβεράς κατά την ώρα εργασίας του σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Φαρσάλων στο ύψος της Θεοφράστου. 

Συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη μετά από την σύγκρουση ενός ΙΧ αυτοκινήτου με το μηχανάκι του άτυχου εργαζόμενου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

 Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια προχώρησε σε διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας το οποίο εφημέρευε. 

Με το σημερινό τροχαίο δυστυχώς αυξάνεται κι άλλο η λίστα των ατυχημάτων στα οποία ενεπλάκησαν Λαρισαίοι ντελιβεράδες εν ώρα εργασίας.




Σχόλια

  1. Δυστυχώς είναι λυπηρό, έως φρικτό, να κυκλοφορούν απερίσκεπτοι οδηγοί, οι οποίοι εναποθέτουν το βάρος των υποχρεώσεων τους στο κέντρο του μυαλού τους και ξεχνούν ότι στα χέρια τους κρατούν τιμόνι και είναι ανά πάσα ώρα εν δυνάμει δολοφόνοι!!! Αυτό πρέπει να αλλάξει όμως, υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν ολημερίς στο δρόμο για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας και, πολλές φορές, τις παράλογες απαιτήσεις μας! Και όλο αυτό, για τι; Έχουμε αναρωτηθεί πότε πόσο πληρώνεται ένας ντελιβερας για να θέτει σε κίνδυνο κάθε μέρα την σωματική του υγεία, ώστε να βγάζει τα προς το ζην για να ζήσει την οικογένειά του!!! Όλοι πρέπει να αναλογιστούμε το μέγεθος αυτής της κακοπληρωμένης παροχής υπηρεσιών των ντελιβεράδων, γιατί γίνονται τέτοια γεγονότα και φέρουμε τύψεις!!! Πολλές φορές βιώνουν πίεση από διάφορους παράγοντες όπως είναι ο εργοδότης, τα οικογενειακά προβλήματα κλπ και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν να <> με τους οδηγούς των ελληνικών δρόμων, οι οποίοι δν λογίζονται κανέναν γύρω τους!!! Όλοι οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν τα παιδιά τους τι σημαίνει οδηγική ασφάλεια και συνείδηση, να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. και να σέβονται όσους κυκλοφορούν στο δρόμο, ενώ , βλέπουμε πολλές φορές , ότι δεν υπάρχει έλεγχος στους νέους και παίρνουν τιμόνι εξαιτίας της ορμής της νεότητάς και της εφηβείας !!! Ελπίζω αυτή η μάστιγα να τελειώσει σύντομα και να μην πονέσει άλλος άνθρωπος, μετά από ένα τέτοιο συμβάν!!! Προσοχή στους δρόμους και τα μάτια σας 1014!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου